Vandaag besteld voor 16:00 is dezelfde dag verzonden!

Over de Winkel

Looks Like Vintage Store Drachten! 

Yes vanaf 17 juli 2021 vind je ons weer als fysieke winkel in Drachten op de Zuiderbuurt 18!

Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30

Dinsdag: 10:00 - 17:30

Woensdag: 10:00 - 17:30

Donderdag: 10:00 - 21:00

Vrijdag: 10:00 - 17:30

Zaterdag: 10:00 - 17:00

Koopzondag*: 13:00 - 17:00 

*laatste zondag v/d maand

 

Looks Like Vintage is een winkel van 100m2 waar onze collecties fysiek voor je klaar hangen om gepast te worden! Vrouwelijke en tijdloze kleding in een breed aanbod van maten en stijlen geïnspireerd op de 40s en 50s! Met moderne pasvormen en maatrange is er voor ieder wat wils! 

We zijn maandag t/m zaterdag en op koopzondagen geopend en staan we voor je klaar om je te helpen en advies te geven. We kijken bij het geven van advies altijd naar het figuur en wat het figuur het beste doet uitkomen maar wat daarnaast ook bij jouw als persoon past. Bij ons kun je eerlijk advies verwachten. We zijn niet opdringerig en zullen je nooit iets aansmeren, hier hebben we een hekel aan!

Ons speerpunt online komt dus ook in onze winkel duidelijk terug, ongeacht maat of pasvorm kun je altijd iets naar wens vinden in onze collectie. We letten bij het samenstellen van onze collecties altijd op dat er verschillende pasvormen beschikbaar zijn en zowel swing als aansluitende jurken en rokken! We luisteren naar de klant en dit zie je ook elke keer weer terug in onze collecties. Er is voor ieder wat wils, van mooie bloemenprints tot polka dots, van stoer en donker tot liefelijk en romantisch in een breed aanbod van maten! 

Onze fysieke winkelvoorraad zie je terug op onze webshop. Alles wat op voorraad is hebben we ook fysiek hangen in de winkel. Kom je dus van iets verder weg is het heel makkelijk om te kijken of er iets voor je bij is (wil je het snel weten maf je ook gerust een berichtje sturen).

Is een maat op de webshop uitverkocht dan hangt deze ook niet meer in de winkel. Wel krijgen we bijna wekelijks nieuwe voorraad/collecties binnen en die kunnen we niet altijd dezelfde dag nog online zetten.

Via onze social media kanalen houden we je op de hoogte hiervan zodat je soms in de winkel nieuwe dingen kunt passen die nog niet eens online staan! 

In de maanden Mei t/m Augustus staan we ook regelmatig op festivals door het land heen met onze Looks Like Vintage Stand. Misschien komen we ook eens bij jouw in de buurt! Check onze festivalagenda!

Kom je van verder weg en lukt het niet om doordeweeks in de winkel langs te komen? We zijn in ieder geval elke laatste zondag van de maand geopend. Dit is de vaste koopzondag in Drachten en er zijn dan meer winkels open in het centrum.

 

We hopen je te mogen verwelkomen in de winkel. De koffie/thee staat altijd klaar en we hebben een gezelligw zithoek voor eventuele partners/vrienden/familie die je meebrengt!

Historie

Van november 2018 tot april 2020 heeft Looks Like Vintage een winkel gehad aan de Noordkade in Drachten. Door de Covid-19 uitbraak en zwangerschap hebben we een dik jaar geen fysieke winkel gehad. Maar nu dus weer terug in een nieuw pand in hartje centrum! haar winkel geopend in Drachten. 

Ook hebben we een dik half jaar van februari 2018 t/m oktober 2018 een winkelpand gehad in Koudum. Daarvoor waren we webshop only met zomers evenementen en hielden we af en toe open dagen in ons magazijn! 

Follow @lookslikevintage.nl


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »