Vandaag besteld voor 16:00 is dezelfde dag verzonden!

Looks Like Vintage “Crowdfunding”

Looks Like Vintage “Crowdfunding”, help ons de Covid-19 schulden weg te werken

Hoe kun je ons helpen?

Simpelweg door iets moois te kopen op onze webshop <3. Ik neem niet zomaar geld aan want we hebben prachtige producten. Ook kun je nu cadeaubonnen kopen! Wil je alles lezen over het hoe en waarom? Lees dan verder:

Streefbedrag 20.000 voor dinsdag 22 juni 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Hilda, vele van jullie kennen mij; persoonlijk, via de winkel of ontmoet op festivals of gewoon online via Facebook of Instagram. In 2013 heb ik Looks Like Vintage opgericht als webshop en in 2014 ben ik begonnen met op festivals en evenementen staan met onze LLV stand. Tussen begin 2018 en begin 2020 is er ook een fysieke winkel geweest, eerst een half jaar in Koudum, daarna verhuisd naar Drachten. Over al die jaren stonden een paar dingen centraal; de gezelligheid met klanten en de vriendinnen die hielpen. Het helpen van al die prachtige dames, soms onzeker, soms vol zelfvertrouwen. Soms even over die drempel helpen, maar oh, hoe deze stijl maakt dat vrouwen zichzelf mooi en zelfverzekerd voelen. De ambiance op festivals, de gave bands, de mooie mensen! Maar ook de winkel, waar je gewoon zo even binnen kon lopen, of je nu in de buurt was of een heel uitje plande omdat je aan de andere kant van het land woont! En ons eerlijke advies; wat staat mooi bij jouw figuur, voel jij je er lekker in? En soms adviseerden we om iets maar niet te doen. Want eerlijkheid duurt het langst. En dat is nu ook wat ik met jullie deel, eerlijkheid, want het gaat niet goed. Niet alleen met Looks Like Vintage, maar ook met mij persoonlijk (en met mij vele andere ondernemers.)

Helaas was winter ‘19/’20 een slecht seizoen. Dat was geen man overboord want normaliter in het voorjaar gaat het altijd goed, de festivals starten dan weer, trouwerijen, feesten, partijen, het mooie weer. Ik zat er niet over in… Toen knalde Covid-19 erin. Redelijk vlot besloten we de winkel te sluiten. Maar helaas, er waren al wat schulden opgestapeld, o.a winkelpand huur, voorjaar 2020 collecties, de omzet viel aan alle kanten weg. Over de loop van 2020 heb ik gelukkig, door jullie lieve klanten, een deel van de schulden al in kunnen lopen.

Nu zijn we al een dik jaar verder maar helaas staan er nog steeds wat schulden. De schuldeisers zijn begripvol, maar het hangt als een enorme, donkere wolk boven mij als persoon en het zorgt ervoor dat ik geen zakelijke buffers kan opbouwen en met Looks Like Vintage weer terug kan komen. Inkomen haal ik er al helemaal niet uit op dit moment. Dat is ook het laatste waar ik me nu druk over maak. Waar ik me wel druk over maak is 8 jaar keihard aan de zaak te hebben gewerkt en het door de vingers te zien glippen.

Het is tijd om ‘once and for all’ die schulden aan de kant te krijgen! De cashflow moet naar het positieve toe, buffers opbouwen! Met de huidige webshop omzet lukt het amper om de schulden in te lopen, omdat maandelijkse terugkomende kosten ook betaald moeten worden (denk aan btw, inkoopkosten, verzendkosten, websitekosten, lease van de bedrijfsbus etc.). Ook met mezelf loopt het nog niet denderend na de zwangerschap en bevalling, ik merk dat de ‘zwarte zakelijke wolk’ daar ook enorm invloed op heeft. Ik kan de fun amper meer vinden, als het even goed lijkt te gaan dan komt er weer een factuur, net even niet genoeg geld. Super frustrerend! Het is een langzame neerwaartse spiraal en dat wil ik niet. Ik heb zoveel vertrouwen in Looks Like Vintage en de visie voor de toekomst.

 

En daarom vraag ik jullie, onze klanten, om hulp! Een serieuze hulpvraag om terug te komen waar we waren! Daar is het nu tijd voor, met licht aan het einde van de covid-19 tunnel. Ik wil niet zomaar geld aannemen, niet zomaar een ‘crowdfunding’ actie doen via een site, want we verkopen prachtige producten. Er is een streefbedrag, met het oog op de vaste kosten die bij deze ‘crowdfunding’ komen kijken. Rekening houdend met inkoop- en verzendkosten en dat er dan genoeg overblijft om de schulden af te betalen! Het is een bedrag, maar jongens. Bol doet dit waarschijnlijk in 2seconden!?

€20.000,-

Als je denkt, joh 20k, dat is echt veel geld! Dat klopt! Maar eigenlijk valt dat mee… 20k… dat zijn ‘maar’ 266 bestellingen met een gemiddeld bestelbedrag van €75,-. Dat moet toch gewoon te doen zijn? Met jullie steun! Ik vraag jou om bij ons te bestellen, een grote bestelling of alleen één topje, alles helpt! Ook kun je helpen door dit bericht te delen, te liken, te reageren en taggen. Laat mensen weten dat ze Looks Like Vintage als kleine zelfstandige onderneming kunnen steunen. Deel het op Facebook, via Instagram, in je stories, daarmee help je ons enorm <3.

Is er niks op dit moment wat je wilt op de webshop? Dan is er nu ook de mogelijkheid om een cadeaubon aan te schaffen via de webshop. Ook is er een tijdelijke optie om de verzendkosten binnen Nederland te betalen in de webshop (€5,95).

 

Wat is jouw beloning dan straks? Nou als eerste ontvang je dan zeer binnenkort een te gekke jurk, rok, top, broek of gewoon een doos vol mooie kleding <3. Als er straks weer Rock ’n Roll festivals mogelijk zijn, dan zijn wij er weer bij met een aanbod van de mooiste vintage geïnspireerde kleding! Daarnaast is de kans dan supergroot dat we deze zomer een pop-up winkel gaan openen.

Op dit moment hebben we weinig fysieke voorraad, dit kost veel geld. Daarom hebben we afgelopen jaar, en nu nog, veel ingezet op het speciaal bestellen van producten wanneer jij als klant bij ons besteld. Zo kunnen wij jou een groot aanbod bieden zonder grote investeringen te doen in voorraad en ruimte te huren!

Denk je nu: “nou, ja joh ik zit hier de hele dag in m’n huispak te shinen omdat ik thuiswerk”, dan daag ik je uit! Want ik kan je verzekeren dat als jij dat mooie jurkje aandoet, of die lekkere comfi retro jeans, je jezelf krachtiger, mooier en zelfverzekerder voelt. En dat is ook heel veel waard in deze tijd.

Voor wie ons wil steunen, op welke manier ook, heel erg bedankt! Stay safe <3

Hilda

Looks Like Vintage

Actievoorwaarden:

  • De levertijd van Special Order producten is uiterlijk 2 weken.
  • Producten op voorraad worden op maandag, dinsdags en vrijdags verstuurd.
  • Op deze dagen worden, als de Special Producten binnen zijn gekomen, ook verstuurd!
  • Special Order producten bestellen we z.s.m bij het merk om zekerheid te hebben dat het product voor je gereserveerd is. We proberen wekelijks de bestellingen binnen te laten komen om daarna z.s.m naar jou uit te sturen.
  • De standaard ruil- en retourvoorwaarden zijn van toepassing 

 

 

Volg ons via Facebook, Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuws en updates omtrent de Crowdfunding actie! 

 

Follow @lookslikevintage.nl


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »